Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

Zakaj treniram?

veronika grabnar borilne veščine

Zakaj treniram?

Lepo pozdravljena!

Že kot majhna punčka sem bila vedno živahna in igriva. Težko sem bila pri miru in zaprta v svojo sobo. Nisem si predstavljala, da nebi vsaj nekaj ur popoldne preživela s svojimi vrstniki. Žoge, blato, potolčena kolena, nasmehi do ušes, tega se še zdaj v živo spomnim. V 1. razredu osnovne šole so me starši vpisali v malo šolo juda. Nikoli me niso silili v šport, za nobeno uro treninga jim ni bilo treba reči. Pokazala sem velik interes in voljo. Še danes se nahajam v tekmovalnih vodah, vendar ne v judu, temveč v kickboxu, ki prav tako sodi med borilne veščine. Se pravi sem v športu že od samega začetka, odkar so me dali iz plenic 😊 Že s tem sem odgovorila na zgornje vprašanje zakaj sploh treniram. Šport je del mojega življenja, z njim ob rami sem odraščala, bil je moj učitelj. Naučila sem se vzgoje. Glede na to, da sem punca sem dobila tudi pravilno dozo samozavesti in borbenosti. Sedaj, ko hodim v službo mi daje energijo in voljo skozi dan, dobro počutje, predvsem pa zdravje.

Avtorica:

Veronika Grabnar