Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

ZAKAJ TRENIRAM?

ZAKAJ TRENIRAM?

Zakaj treniraš? Zakaj »prekladaš« uteži? A vsak dan treniraš? A ves čas paziš kaj ješ? Ena od vprašanj, ki jih pogosto dobim.

Odgovor je preprost. Šport, gibanje je enostavno del mojega vsakdana, moj način življenja. Treniram, ker v tem uživam, ker imam rada nove izzive, ker me napolni z energijo, ker mi da elana za nadaljevanje dneva ali pa zgolj za tisto uro odmislim dnevne skrbi. V treningu sem praktično večji del svojega življenja, od treniranja rokometa, atletike pa do rekreativnega treniranja. Obožujem občutek moči, obvladovanja lastnega telesa, da zmorem… Verjami, trening je iskrena zadeva, postane strast, ki je ne moreš zaigrati.

Skratka danes, ko treniram moj cilj ni biti najhitrejša, dvigniti xy kg počepa.. želja mi je ostani zdrava, močna, fit in biti vzor ljudem, ki jih treniram.

Pa ves čas pazim kaj jem, sem na dieti? Ne maram besede dieta.. jem to, kar moje telo potrebuje in kar potrebuje moja duša (beri: kakšen košček čokolade haha). Balance is key.

Zagovarjam dejstvo, da je užitek v gibanju tisti, ki bo človeka pripeljal do rednega gibanja. Prisegam na to, da je gibanje zdravilo in da bi vsak človek moral investirati v svoje zdravje in poskrbeti za svoj zdrav življenjski stil. Zapomni pa si: »Če želiš uspeti, moraš najprej začeti«.

Avtorica:

Katja Ponikvar