Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

Moja zgodba – Veronika

Moja zgodba – Veronika

Živjo, Veronika tukaj, da vam zaupam svojo »zgodbo«. Stara sem 24 let, prihajam iz Mokronoga in zaljubljena sem v šport!

Že kot majhna punčka sem bila zelo živahna in cele dneve sem preživela zunaj, v družbi ostalih otrok. Neko jutro so v šoli delili letake za judo. Pogled mi je zastal na sliki, ki je prikazovala kako se je večji otrok »znašal« nad manjšim zaradi »šibkosti«. Kljub fizični premoči večjega otroka, pa se je manjši znašel, ga prijel za  obleko ( ki se mu reče kimono) in ga vrgel na tla. Ker sem bila sama vedno zelo majhna, suha in povrhu vsega še punca, sem vedela da je to pravi kraj zame. Vedela sem, da mi bo uspelo, četudi je bil ta šport bolj »fantovski«. Doma sem letak pokazala svojim staršem in že naslednji dan sta me odpeljala na trening. Judo mi je ukradel srce, tekmovalno sem ga trenirala 13 let. Še sedaj imam nanj zelo lep spomin in me spremlja vsakodnevno, saj sem 2 leti nazaj z Alenovo pomočjo odprla svoj Judo klub Trebnje v katerem sedaj prenašam svoje znanje.

Po tekmovalni karieri v judu se seveda nisem ustavila, svojo pot sem nadaljevala v kickboxu, ki je precej drugačen od juda. Seveda spada med borilne športe, ampak sta si med seboj zelo različna. Po opravljenih štirih tekmah je tudi tukaj sledila kar dolga pavza. Medtem sem se posvetila delu, obiskovala tudi Fakulteto za šport, naredila tečaj za osebno trenerko in začela pomagati ostalim, saj sem vedela, da si želim ostati v športu a takrat še nisem točno vedela, kakšna bo moja vloga. Sedaj vem, da želim ljudem predstaviti vse »lepote«, ki jih šport ponuja in hkrati pozitivne »posledice«, ki jih ukvarjanje z njim prinese. Še posebej rada delam z otroci, saj skupaj z majhnimi zmagami vsi občutimo veliko zadovoljstvo. Delo z njimi me definitivno izpopolnjuje.

Po 4 letih tekmovalnega premora, pa sem ponovno našla motivacijo in se začela zavedati, da sem na stranski tir postavila svojo največjo željo. Tekmovanja! Pred tole »korono« sem opravila prvo profesionalno mma borbo in tudi zmagala. To imam v sebi in pod pritiskom se dosti bolje znajdem! Želim si postati uspešna borka in vem, da mi bo skupaj z mojo ekipo uspelo doseči svoj cilj!

Kot vidite, so tudi v moji zgodbi vzponi in padci, ampak važno se je pobrati in nadaljevati. V življenju situacije jemljem kot v športu in težave vzamem za izziv! Verjamem, da imate tudi ve različne izkušnje, »padce« in da bomo skupaj lahko osvojile tudi »vrhove«.  

Poleg športa obožujem tudi živali, imam 2 svoji »mrcini« Tofija in Oreota, ki mi polepšata sprehode, regeneracijske teke in popestrita prosti čas. Moji ostali hobiji in dejavnosti? Hm,.. skoraj ves svoj čas porabim za šport in regeneracijo, tako, da kadar sem prosta obožujem igranje družabnih iger s prijatelji – Activity in karte Enka ter spontane večere s prijateljicami, da se nasmejimo do solz in čvekamo o »vsem živem«. Se ti zdim nora fajterka? Mogoče,.. Si pa definitivno upam slediti svojim sanjam in za njih sem pripravljena vložiti veliko truda. Upam, da se spoznamo in da ti bom lahko pomagala na tvoji poti do zadanih ciljev!

Avtorica:

Veronika Grabnar