Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

Kdo sem in kam hitim?

Kdo sem in kam hitim?

In kdo si ti ali še bolje – kje si ti in čas zate!?

Ustavi se in vprašaj sebe, kaj (morda koga) v tem trenutku življenja najbolj pogrešaš?

So to redni sprehodi v naravi, morda obisk savne ali prijateljice iz študentskih dni, branje knjige v fotelju, obisk kina z možem/partnerjem ali vpis na vodeno vadbo, morda čas, da zopet barvaš mandale ali ustvarjaš iz gline, sprehod s psom, ali … ? Globoko v sebi veš.

Vem, da točno veš, kaj si želiš, pa vseeno živiš bolj in predvsem tisto kar »moraš« in si ne dovoliš, da bi imela kakšno uro na teden zase. Predstavljam si, da tvoja želja ni enomesečno potovanje na Jamajko (ker v Covid času to res ni možno ;)) in da v tisti uri, ki si jo boš vzela samo zase, doma lahko vsi preživijo. Te skrbi, kaj bodo rekli drugi? Ali ti je vseeno za sosedino mnenje, pa v mislih še vedno fantaziraš, da ne boš dovolj dobra mama, če boš imela 1 uro/teden zase? Se morda spominjaš tvoje mame, ki je bila sicer vedno doma, ampak večkrat zagrenjena kot vesela? Čakaš moža in »po tiho« upaš, da te bo spodbudil, da se vpišeš na pilates?

Top ženska, ustavi se in ne pozabi nase! Najprej si sestavi seznam želja, nato izpusti nekaj »to moram«, v urniku pa vsak teden najdi čas za »to si želim«. Top ženska se zaveda, kako pomembno je skrbeti zase in si vzame čas zase – le tako lahko in zmore poskrbeti tudi za vse ostale obveznosti in njej najljubše ljudi okoli nje.  

Avtorica:

Taja Borštnar