Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

Kako jaz odpravim stres?

odprava stresa

Kako jaz odpravim stres?

Lepo pozdravljena!

Kot ste verjetno že zasledile imam veliko hobijev in rada počnem ogromno stvari. Če pa moram karkoli izpostaviti, mi po celem napornem dnevu najbolj sede sprehod s psmi. Imam dva štirinožca. Francoski Buldog Tofi(4) in Cane Corso Oreo(2). Res je, oba imata ime po sladkarijah, rada izbiram posebna imena 😊

Sama opravljam tako službo, ki ima prilagodljiv delavnik, zato sem kakšen dan tudi po cel dan v službi. Rada pridem domov, ker vem da me bosta pričakala z največjim veseljem in ropotočim repkom. Sprehod z njima je moj balzam za dušo. Popolnoma se sprostim in odmislim vse stvari, ki so mi cel dan rojile po glavi. Stres po druženju z njima sploh ni več v igri, ker si popolnoma spraznim glavo.

Ker sem tudi profesionalna športnica v borilni veščini kickbox, imam čez teden tudi veliko količino treningov. Sprehod mi je v tem primeru tudi sproščanje in regeneracija. Velikokrat doma naredim še raztezanje za celo telo. Sprehod kot sam, ima že tako veliko prednosti. Je vrsta gibanja, sproščanja, razmišljanja. Če vzameš zraven še pse, pa ti vse to še dodatno popestrita. Psi res čutijo bolje kot človek, zato je življenje z njimi popolno. Kaj pa ve, ali imate kakšnega hišnega ljubljenčka?

Avtorica:

Veronika Grabnar