Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

HRIBI IN SPROSTITEV

HRIBI IN SPROSTITEV

Lepi, topli dnevi kar vabijo za potem po naravi, skok v hribe. Čist zrak, neokrnjena narava, prostrani razgledi, čudovite barve, ki te spremljajo kamor koli se obrneš, so le ene izmed stvari, zaradi katerih se rada odpravim v hribe. Ko se odpravim v hribe se umaknem od dnevnega vrveža, obide me prijetna tišina, ki je prepojena s šumenjem listov, ptičjim petjem in zvokom korakov, ki stopajo po poti. Z dvema besedama: za dušo. Hodim zaradi sebe, notranjega počutja, druženja in predvsem sprostitve. Hodim zaradi zadovoljstva, ki mi ga prinašajo ture, lepot in dejstev da mi je uspelo. Skratka… Hribi so zakon!

Prav tako, pa je izlet v hribe ali pa samo sprehod odličen način preživljanja prostega časa s prijatelji. Sama skoraj nikoli ne grem na »čvek« in kavo v mesto. Veliko raje se zmenim za sprehod ali skok na bližnji hrib in med hojo poklepetamo. Prijetno s koristnim. 😀

Povzpni se na vrh in si podari pogled z vrha, kajti ko si na najvišji točki, je svet drugačen 😀

In še predlog za en luškan izlet. Kofce. Pa še slastni štruklji te čakajo na vrhu 😉

Avtorica:

Katja Ponikvar