Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

Ekipa TOP ženske

Katja Ponikvar

01

Živjo, sem Katja in veselim se, da bova postali prijateljici ter se skupaj prebijali na tvoji poti, da postaneš TOP ženska! Komaj čakam, da ti podam nasvete o vadbi, prehrani,..najbolj pa se veselim, da se bova lahko spoznali tudi v živo! Jaaa! Naš program, bo sicer v večini potekal online ter preko naše aplikacije, pripravljene pa imamo tudi evente, na katerih bomo gostili odlične gostje in kjer se bova lahko spoznali in seveda poklepetali.

Nekaj malega o meni:
– Študij: Fakulteta za šport in Fizioterapija
– Obožujem tek, dolge sprehode ter vikend izlete v hribe
– Potovanja & dogodivščine

Veronika Grabnar

02

Živjo TOP ženska, sem Veronika in komaj čakam, da se spoznava na tvojem potovanju do skupnega cilja! Moj in tvoj cilj je, da tudi TI postaneš top ženska, jaz pa ti bom pri tem pomagala po svojih najboljših močeh. Komaj čakam, da bova skupaj telovadili, se učili o zdravi prehrani ter na dogodkih, ki jih imamo pripravljene samo za vas poklepetali tudi v živo!

Nekaj malega o meni:
– AFP licencirana trenerka
– FZS prehranska svetovalka
– Obožujem štirinožne prijatelje & Moja dva: Oreo & Tofi
– Profesionalna borka po pravilih MMA

Alen Štritof

03

Pozdravljena, sem Alen Štritof – moški, a v opisu si pravilno zasledila, da sem prav jaz ustanovitelj oz. idejni vodja programa Top ženska.si. Zakaj? Ker se v svojem športnem centru že kar nekaj let ukvarjam s trenerstvom, organizacijo različnih prireditev ter vodenjem različnih programov tako za odrasle (moške in ženske) kot za otroke in me resnično veseli delo z ljudmi. Pri svojem delu kot osebni trener delam z veliko ženskami in tukaj sem videl priložnost – ponuditi odličen program s svojo ekipo tudi vsem ostalim ženskam, ki si želijo napredka oz. rasti na vseh področjih. Program Top ženska.si smo z mojo ekipo zasnovali tako, da je resnično nemogoče, da ti ne uspe osvojiti odličnih navad, se z veseljem »premigati« kar v svoji dnevni sobi in se »preleviti« v samozavestno žensko s polno pozitivne energije.

Pridruži se nam in postani TOP ženska!