Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

TOP ženska druženje na Otočcu

17. 10. 2020

TOP DRUŽENJE vsebuje:

– poučno sobotno popoldne z gostjama (soustanoviteljico La Popsi Nežo Mlakar in motivatorko ter predavateljico Ireno Potočar Papež),
– energično hit vadbo,
– nasvete o prehrani in fit življenjskem stilu,
– goodie bag v vrednosti več kot 100 evrov,
– fit večerjo,
– fit malico,
– top druženje,
in še mnogo več.

Poleg fizične pripravljenosti je namreč za fit življenjski slog pomemben tudi psihološki fitness, zato je program obogaten tudi z zanimivimi predavanjami.

Vabimo vas, da se nam pridružite in spoznate, kako narediti korak naprej, da dosežete že dolgo zapisane cilje, na osebnem, športnem ali poslovnem področju!

Mesta so omejena!

CENA: 30 EUR

Prijave zaprte!

Zaradi COVID ukrepov je dogodek prestavljen.