Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

Druženja

Top aktivni vikend na Otočcu

01

16. 10. - 18. 10. 2020

Nepozabno vikend druženje na idiličnem Otočcu! Narava, kulinarika in odličen program, ki ga enostavno ne smeš zamuditi! Različni top treningi za ženske, savne, bazeni, antistresna delavnica in dve posebni gostji! Komaj čakamo, da se spoznamo tudi v živo.

Top druženje na Otočcu

02

17. 10. 2020

Nimaš časa cel vikend, vendar te še vseeno zanima, kako postati fit, izvesti fit vadbo in biti del odličnih predavanj? Ni problema! Kupiš lahko samo karto za sobotno popoldne.  Komaj čakamo, da se spoznamo tudi v živo.