Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

TOP ženska aktivni vikend na Otočcu

16. 10. - 18. 10. 2020

Kaj vsebuje TOP VIKEND paket?

– polpenzion,
– anistressno delavnico s psihoterapevtko Tajo Borštnar, 
– neomejen vstop v savne in bazene vse tri dni,
– poučno sobotno popoldne z gostjama (soustanoviteljico La Popsi Nežo Mlakar in motivatorko ter predavateljico Ireno Potočar Papež),
– trening za relaksacijo, hit trening, aktivno prebujanje, energično vadbo,
– nasveti o prehrani in fit življenjskem stilu,
– goodie bag v vrednosti več kot 100 evrov,
– top druženje
in še mnogo več.
Poleg fizične pripravljenosti je namreč za fit življenjski slog pomemben tudi psihološki fitness, zato je program obogaten tudi z zanimivimi predavanjami in delavnico.
 
Ker se zavedamo, da je še kako pomembno ohranjati fit fizično in psihično pripravljenost, ki je ravno zaradi sprememb, ki jih je prinesel Covid-19, morda padlo malce na stranski tir, smo ceno programa maksimalno znižali. Cena celotnega 3-dnevnega paketa je 150 evrov. Možnost je koriščenje turističnih bonov (v vrednosti 90 €).
 
Vabimo vas, da se nam pridružite in spoznate, kako narediti korak naprej, da dosežete že dolgo zapisane cilje, na osebnem, športnem ali poslovnem področju!
 
Mesta so omejena!

CENA: 150 EUR

Prijave zaprte!

Zaradi COVID ukrepov je dogodek prestavljen.