Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje

Brezplačna E-knjiga

ODKRIJ 3 SKRIVNOSTI TOP ŽENSKE

Vnesi svoje podatke in na mail boš prejela našo e-knjigico, v kateri ti razkrijemo prve 3 skrivnosti, ki se jih držijo uspešne, fit in samozavestne ženske!

S pomočjo naše e knjigice ti bomo pomagali narediti prvi korak na tvoji poti, da postaneš to, kar si si vedno želela postati – TOP ženska! Ker pa vemo, da tukaj nisi pristala po naključju, ti predstavljamo naš program TOP Ženska.si!

V našem programu Top ženska.si ne bomo nudili samo vadbe za lepo in čvrsto zadnjico, pač pa boš poleg vadbe za celotno telo, ki ti bodo pomagale, da boš živela brez bolečin dobila še nešteto nasvetov psihoterapevtke, pokazali ti bomo vaje za sproščanje in zmanjšanje stresa, hkrati pa boš vsak teden dobila neskončno motivacije ob spremljanju uspešnih slovenskih žensk.

Ja, prav si prebrala! Zate smo pripravili uspešne gostje, ki ti bodo predale svoje izkušnje in nasvete, ter kako so se one na svoji poti do uspeha spopadale s stresom, odvečnimi kilogrami in kako so končno pričele verjeti vase in na koncu jim je uspelo!

Ups,.. Pozabili smo ti povedati, da boš nekatere od njih lahko spoznala na naših dogodkih, kjer se bomo spoznali v živo!? Ja! Pripravljamo različna druženja, na katerih te čakajo neverjetna presenečenja s strani naših gostov, odlična darilca naših partnerjev in seveda – druženje z nami.

»SAMO EN KLIK TE LOČI DO SPREMEMBE, KI SI SI JO VEDNO ŽELELA«

  • Z nami ne boš imela občutka, da si samo številka, saj se bomo spoznali tudi v ŽIVO!
  • Ne bo ti zmanjkalo motivacije, saj te bodo konstanto spodbujale najbolj uspešne ženske iz cele Slovenije
  • Kuhanje oz. prehrana ne bo več muka, saj boš prejela nešteto receptov in nasvetov za pripravo zdrave hrane
  • Slab odnos do sebe, partnerja in družine ter nizka samozavest in slaba samopodoba bodo po nasvetih naše psihoterapevtke, s katero boste klepetale kar v živo postale preteklost!
  • Vadba?! Vzljubila jo boš in nikoli več se ne boš »zapustila« !

Kaj še čakaš?

Pridruži se nam v programu, kjer boš prejela še svojo aplikacijo, s katero boš lahko vedno in povsod spremljala svoj napredek.

Mi se že neskončno veselimo druženja na naših eventih in TOP AKTIVNIH VIKENDIH s posebnimi gosti! (Ups, tega ti tudi ne bi smeli razkriti)

Zaenkrat bo dovolj skrivnosti… Klikni na spodnjo povezavo in komaj čakamo, da se nam pridružiš!

Pridruži se nam tudi v Facebook skupini za vse TOP ženske: