Prehrana, navade in rituali, spopadanje s stresom, psihologija odnosov, vadba, srečanja na nepozabnih dogodkih, aktivni vikendi, motivacijski pogovori in zgodbe uspešnih slovenk,..

Vse to te čaka samo v našem programu in sigurno ti bo uspelo postati to kar si si od vedno želela! Samozavestna in fit ženska, z zdravim odnosom do SEBE, svojega partnerja, prehrane ter nepremagljiva na vseh področjih – TOP ŽENSKA!

V našem programu, kjer ti bomo pomagali, da postaneš TOP ženska, bomo tako edinstveno združili vadbo, psihologijo ter prehrano, hkrati pa se bomo večkrat videli tudi v ŽIVO!

Ja, prav si prebrala, že 3.10. te čaka prvo srečanje v živo, kjer bodo z nami znane slovenske uspešne ženske, ki bodo s teboj delile svoje zgodbe ter nasvete!

Tega enostavno ne moreš zamuditi, če si pripravljena postati TOP ženska!

info@topzenska.si Stari trg 61, 8210 Trebnje
Image Alt

oktober 2020

Živjo, Veronika tukaj, da vam zaupam svojo »zgodbo«. Stara sem 24 let, prihajam iz Mokronoga in zaljubljena sem v šport! Že kot majhna punčka sem bila zelo živahna in cele dneve sem preživela zunaj, v družbi ostalih otrok. Neko jutro so v šoli delili letake za judo. Pogled mi je zastal na sliki, ki je prikazovala kako se je večji otrok »znašal« nad manjšim zaradi »šibkosti«. Kljub fizični premoči večjega otroka, pa se je manjši znašel, ga prijel za  obleko ( ki se mu reče kimono) in ga vrgel na tla.